Eri aineistotyyppien luettelointimahdollisuus

MEMORON hoitaa kaikkien eri aineistotyyppien luetteloinnin. Sovelluksen dynaamisuus antaa käyttäjäorganisaatiolle mahdollisuuden määritellä kustakin aineistotyypistä tallennettavat metatiedot.

Digitaalinen arkistointi

Sovelluksen avulla voit arkistoida kaiken digitaalisen AV-materiaalin: kuvat, äänet, videot.

Digitointi-, luettelointi- ja arkistointiprosessien yhdistäminen

Digitoitu aineisto voidaan arkistoida sovellukseen etukäteen odottamaan luettelointia. Digitointi voidaan myös tehdä luetteloinnin yhteydessä tai sen jälkeen. Tämä mahdollistaa joustavan, asiakkaalle sopivan prosessointitavan.

Verkkonäyttelyt

Digitoidusta ja luetteloidusta aineistosta on helppoa julkaista verkkonäyttelyitä suurelle yleisölle.

Tutkimus ja suunnittelu

Tutkijoilla on mahdollisuus kerätä ja ryhmitellä digitoituja ja luetteloituja kohdetietoja tutkijakohtaisiin kansioihin ja tallentaa kohteisiin omia muistiinpanoja. Sovellus auttaa näyttelysuunnitelmien teossa.

Usean museon yhteiskäyttömahdollisuus

Yhteiskäyttö antaa organisaatioille mahdollisuuden verkottua ja käyttää yhteistä tietokantaa pitäen silti omat luettelointitietonsa omassa hallussaan. Yhteinen tietokanta mahdollistaa esimerkiksi yhteisten, automaattisten verkkonäyttelyjen luonnin.

Liittymämahdollisuus kulttuurialan yhteisiin hankkeisiin

Nykyisiä ja tulevia yhteishankkeita varten luettelointisovellus sisältää joustavat rajapinnat tietojen kahdensuuntaista vaihtoa varten. Valmiit rajapinnat löytyvät tällä hetkellä mm. seuraaviin palveluihin
- Suomen museot -online
- MuseoSuomi

Yhteys asiakkaan järjestelmiin

Sovellus sisältää mekanismit tietojen tuomiseen asiakkaan vanhoista sovelluksista. Mikäli valmista rajapintaa ei ole, se toteutetaan.

Asiakkaita

Designmuseo, Sotamuseo, Suomen Ilmailumuseo, Keski-Suomen Ilmailumuseo, Ilmatorjuntamuseo, Tykistömuseo, Rajamuseo, Suomen maatalousmuseo Sarka sekä 15 maatalousteemaista museota ja kokoelmaa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti