Kotisivut
Intranet
Extranet


Yhteistyötä

Jokainen www-projekti on yhteistyöhanke, jossa tutustumme sekä asiakkaan liiketoimintaan ja toimintatapaan että graafiseen ilmeeseen.

Perehdymme asiakkaan toimialaan ja etsimme ne kilpailutekijät, joita asiakkaan kannattaa omassa www-projektissaan painottaa.

Tietokantapohjaiset sivut

Toteutamme kaikki www-ratkaisut omalla Mansite Server -julkaisujärjestelmällämme. Kun sivujen sisältö tallennetaan tietokantaan, sivujen muuttaminen on helppoa ja nopeaa. Muutoksen voi tehdä kuka tahansa organisaationne henkilö. Sivujen päivitys ei ole enää kiinni ulkopuolisesta toimittajasta.

Yhteydet tietojärjestelmiin

WWW-ratkaisujen sisällön ajantasaisuus edellyttää usein sitä, että tietoja sivuille haetaan organisaation tietojärjestelmistä tai sitä, että www-sivuilla voidaan syöttää tietoja, joita käsitellään muissa tietojärjestelmissä. Olemme tehneet sovellusliittymiä monille asiakkaillemme.

Monipuoliset ratkaisut

Ohjelmistotalona Mansoft on erikoistunut asiakkaidensa tietojärjestelmien kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Kehitämme asiakaskohtaisesti turvallisia ja integroituja ratkaisuja, joissa WWW-ratkaisut, operatiiviset sovellukset, sähköisen liiketoiminnan ratkaisut sekä toimistosovellukset tukevat asiakkaan liiketoimintaa.


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti