Asiakastyytyväisyys

Toteutimme maaliskuussa 2014 asiakastyytyväisyyskyselyn samansisältöisenä kuin aikaisempinakin vuosina. Kyselyn toteutustavasta johtuen vastausprosentti jäi nyt aiempia kyselyjä huomattavasti pienemmäksi.

Alla on näkyvissä yhteenveto asiakaskyselymme tuloksista. Mukana on myös aiempia, samansisältöisten kyselyjen tuloksia. Mitä suurempi arvo, sen paremmin olemme kyseisen asian asiakkaidemme mielestä hoitaneet. Maksimiarvo on 5 ja pienin arvo 1. Kysymyksiä oli yhteensä 23 ja ne oli ryhmitelty alla näkyviin 8 ryhmään.Kautta linjan ovat nyt saadut arviot alhaisempia kuin edellisessä kyselyssä. Vaikka vastausprosentti oli pieni ja keskiarvot yhä hyviä, käynnistämme toimintamme arvioinnin ja kehitystoimenpiteet välittömästi.

Ulkopuoliset arvioinnit

Soliditet Finland on jälleen luokitellut Mansoft tietotekniikka Oy:n korkeimpaan luottoluokkaan AAA.

AAA-luokkaan kuuluu noin 3,4 % suomalaisista yrityksistä. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

Verojalanjälki - yrityksen taloudellinen yhteiskuntavastuuTaloudellinen jalanjälki kuvaa yrityksen toiminnan vaikutusta julkisen toiminnan rahoittamiseen.


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti