Tuotantopalvelin

Tuotantopalvelin sisältää peilatut, konetta sammuttamatta vaihdettavat kiintolevyt. Tämän ansiosta tiedot tallentuvat aina kahdelle kovalevylle. Palvelimen toiminta jatkuu levyn vioittuessa.

Tuotantopalvelimessa on yleensä myös kahdennettu virtalähde.

Varmistuspalvelin (optio)

Tuotantopalvelimen tiedot kopioidaan varmistuspalvelimelle kerran vuorokaudessa. Kopiointi koskee tietokantoja, käyttäjän tiedostoja sekä sovelluksia.

Varmistuspalvelin voidaan ottaa käyttöön, mikäli tuotantopalvelimeen tulee vikaa.
Varmistuspalvelin voi olla yhteinen usealle tuotantopalvelimelle.

Sähkönsyöttö

Palvelimien ja verkkolaitteiden sähkönsyöttö on varmistettu UPS-laittein. Kaikille palvelimille taataan puolen tunnin toiminta verkkovirran katketessa.

Palvelun seuranta

Julkisille Internet-palveluille on järjestetty toiselta paikkakunnalta tapahtuva automaattinen etävalvonta, joka hälyttää sähköpostiviestillä ja tekstiviestillä, mikäli yhteyttä palveluun ei saada.

Ohjelmistopäivitykset

Palvelimiin asennetaan kaikki niiden turvallisuutta parantavat varusohjelmistojen ja virustarkistusohjelmien päivitykset välittömästi niiden ilmestyttyä. Päivitykset testataan ennen asennusta.

Käyttörajoitukset

Yhteiskäytössä olevilla palvelimilla ei ole asiakkaiden tekemiä tai toimittamia sovelluksia.

Yhteyksien salaus (optio)

Asiakkaalle voidaan eri maksusta järjestää SSL-suojaus joko Mansoftin sertifikaatin tai asiakkaan hankkiman sertifikaatin avulla. Myös VPN-tunnelointi on mahdollinen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti