Asiakaspalveluhenkinen sovelluskehittäjä

Mansoft on Turussa toimiva, kansainvälistyvä ja vakavarainen ohjelmistotalo. Teemme Microsoftin .NET-arkkitehtuurin mukaisia ratkaisuja eri toimialoille. Olemme Pohjoismaiden johtava teattereiden tuotannonohjausjärjestelmien toimittaja.

Asiakaskuntamme laajentuessa tarvitsemme lisää sovelluskehittäjiä toteuttamaan asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja ja kehittämään ohjelmatuotteitamme. Kotimaisten sekä englanninkielen hallitsemisen lisäksi arvostamme muiden eurooppalaisten kielten osaamista sekä teatterialan tuntemusta ja kiinnostusta esittäviä taiteita kohtaan.

Odotamme sinulta seuraavien asioiden hallintaa:

- HTML
- CSS
- JavaScript
- ASP.NET (C# tai VB.NET)
- SQL
- Photoshop

Ohjelmointityöt teemme Visual Studiolla. Tulet työskentelemään asiakasrajapinnassa, joten sinulla tulee olla myös hyvät kommunikaatiotaidot sekä kyky tunnistaa asiakkaiden tarpeet. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn asiakkaiden liiketoimintaa tehostavien järjestelmien parissa sekä kilpailukykyiset edut.

Jos kiinnostuit, lähetä CV:si ja hakemuksesi sähköpostilla samu.backman(at)mansoft.fi ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi.


Samu Bäckman
toimitusjohtaja

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti